EXCLUSIV: Ploiestii, cu-al sau PLOIESTI JAZZ FESTIVAL, in inima reputatei artiste Daphna Levy! ONORANT, EMOTIONANT!

[ad_1]

Ce bine, ce frumos, ce… înălțător… când, iată, PLOIEȘTII, cu-al său minunat PLOIESTI JAZZ FESTIVAL naște nesfârșite și emoționante ecouri pe contrile de socializare ale artiștile invitați la celebrul eveniment ce scrie istorie in viața culturală a orașului!
Ce mai vorbă, e FANTASTIC!!! Marți seară (8 noiembrie) la aproape o săptămână și jumătate de la închiderea festivalului de jazz de la Ploiești, Daphna Levy, minunata artistă cea deschis ultima seară, a postat o nouă fotografie de la finalul concertului, resimțind emoțiile acelor clipe… D eparcă ar auzi și acum aplauzele freneticeale ploieștenilor și bucurîndu-se încă o dată de prezența la Ploiești Jazz Festival.

 Ce frumos să vedem numele Ploieștilor, și al acestui… istoric festival în inimile marilor artiști, pe toate meridianele…!

Mulțumim, Daphna!

Thank you, Daphna!

Articolul EXCLUSIV: Ploiestii, cu-al sau PLOIESTI JAZZ FESTIVAL, in inima reputatei artiste Daphna Levy! ONORANT, EMOTIONANT! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Previous post Romania, gazda unui Centru Agrometeorologic Regional pentru Europa al OMM
Next post VESTEA (nu in zadar are nume predestinat Presedintele CJ Brasov) e mare: 35,6 milioane de lei din PNRR pentru Spitalul de Copii