Lucrari de reabilitare la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj Napoca

[ad_1]

Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a anunta ca incep lucrările la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca.

„Cu fonduri europene reabilităm, extindem și modernizăm instalațiile electrice, de purificare și tratare a aerului, fluide medicale, sistem de detectare, semnalizare, alarmare la incendiu, sistem de detecție, semnalizare și alarmare în cazul depășirii concentrației maxime de oxigen. Lucrările vor dura câte 30 zile la fiecare etaj. Împreună cu managerul Spitalului și echipa de profesioniști de acolo s-a convenit un grafic de lucrări astfel încât activitatea medicală să nu fie perturbată”, a scris seful administratiei publice clujene pe pagina sa de facebook.

[ad_2]

Source link

Previous post Romania participa la Studiul International privind Procesul de Predare-Invatare pentru profesori si directori de scoli. Asteptam… efectul!
Next post Granturi de pana la 500.000 euro pentru sprijinirea operatorilor din industria de fabricare a produselor de morarit, a uleiurilor si grasimilor, a produselor lactate si a preparatelor pentru hrana animalelor de ferma