Tu stii ce ar trebui sa primesti atunci cand apelezi la servicii de optimizare SEO?

Pentru multi, serviciile de optimizare SEO inseamna un singur lucru – propulsarea unui website in prima pagina a cautarilor Google pe un anumit termen sau o anumita nisa, dupa caz. Astfel, rotitele mecanismului cunoscut ca Search Engine Optimization nu sunt dezvaluite prea multor oameni.

Totusi, atunci cand vrei sa beneficiezi de pe urma unor servicii de optimizare SEO, este esential sa stii mai multe despre acest domeniu. De altfel, vrei sa te asiguri ca primesti toate cele necesare pentru a garanta succesul si dezvoltarea afacerii tale in mediul online, nu-i asa?

Prin urmare, in cele ce urmeaza vei afla mai multe despre elementele care trebuie incluse intr-un pachet de servicii SEO!

Un audit SEO cuprinzator

Procesul de optimizare este realizat in baza unei strategii bine puse la punct. Mai important este faptul ca optimizarea nu poate pleca de pe loc – starea website-ului de optimizat trebuie luata in calcul neaparat. Acesta este motivul pentru care orice agentie cu renume va incepe procesul de optimizare cu un audit SEO cuprinzator.

Rezultatele auditului vor marca punctul de plecare al procesului mentionat anterior si implicit, pasii necesari pentru optimizare corespunzatoare. Astfel, atunci cand apelezi la servicii de optimizare SEO si nu auzi deloc cuvantul „audit”, inseamna ca nu ai ajuns la un specialist sau o agentie profesionista.

O strategie personalizata

Este evident ca vei contacta mai multi specialisti sau chiar mai multe agentii inainte de a alege un colaborator pe lunga durata. Astfel, iti vor fi prezentate mai multe strategii de optimizare – sau cel putin idei principale. Acestea sunt oferite de specialistii SEO pentru a-ti arata faptul ca, ei bine, stiu sa-si faca treaba.

Grijile ar trebui sa apara atunci cand observi similaritati destul de mari la nivelul mai multor strategii puse la dispozitie si mai ales atunci cand acestea iti trateaza afacerea intr-un mod general. Aceste servicii de optimizare SEO trebuie bazate pe strategii personalizate aferente nisei sau domeniului tau de activitate. Astfel, sansele sa primesti planuri identice sunt foarte mici.

Optimizare atat on-page, cat si off-page

SEO este complex – off-page, on-page si tehnic, printre altele. Toate aceste trei elemente trebuie sa fie incluse intr-un pachet de servicii de optimizare SEO – in caz contrar, potentialul website-ului tau nu va fi exploatat la maximum.

Asadar, on-page nu gestioneaza doar inserarea de cuvinte cheie, off-page reprezinta o strategie de link-building bine pusa la punct, pe cand aspectul tehnic are grija de toate erorile website-ului tau (si nu numai).

Pe scurt, ai nevoie de optimizare SEO completa, mai ales atunci cand esti la inceput de drum in mediul online. In cazul in care ai mai beneficiat de servicii de optimizare SEO in trecut, noul colaborator iti poate spune cu exactitate din ce punct va continua procesul de optimizare (si de ce).

In final, daca stii sigur ca ai nevoie de servicii SEO, atunci nu-ti ramane decat un singur lucru de facut – anume sa apelezi la expertii The Markers. Cu peste 10 ani de experienta in domeniu, aceasta agentie de marketing digital iti poate duce afacerea la urmatorul nivel in mediul online!

Previous post <strong>Esti artist? Afla cum poti sa iti vinzi lucrarile cu ajutorul unei agentii specializata in realizare magazine online!</strong>
Next post <strong>Casa de marcat: portabila sau traditionala? Iata care sunt diferentele!</strong>